Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf
Handige informatie voor een zwangerschapsshoot
Blog-zwangerschapsshoot.jpg

Datum

Ben je aan het nadenken om een zwangerschaps fotoshoot te boeken? Of heb je er al een geboekt en wil je graag meer weten, dan ga je hier heel veel terug vinden!

Een zwangerschapshoot is het mooiste tussen de 30 en 34 weken.

Zo is je buikje mooi bol, maar ben je nog niet helemaal gesloopt van de laatste weken. Als je meerdere kinderen hebt gehad en je bent zelf blij met je buik, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om het eerder te doen. Want meestal groeit de buik sneller als je al eerder een kind(jes) heb gehad. Het kan ook zo zijn dat je pas op het laatste moment beseft van: ‘’O, ik wil toch wel héél graag een zwangerschapsshoot doen‘’, zolang jij je fit genoeg voelt, is dit mogelijk.

Het is natuurlijk per zwangerschap enorm verschillend hoe je je voelt en wat je kan. Wel is het zo dat als je lastminute nog een zwangerschaps fotoshoot wil doen, dat ik je niet kan beloven of ik nog plek heb, boek daarom tijdig een shoot in. Mocht je nu denken: Ïk wil nu graag alvast een shoot boeken!” Neem dan contact met mij op via de contact pagina of klik hier en dan kijk ik naar de mogelijkheden!

Zwangerschapsshoot kleding

Bij zwangerschaps fotoshoots zie je vaak voorbeelden van mooie jurken en doeken waar gebruik van gemaakt wordt. Nu krijg ik vaak de vraag of ik dat ook heb, Ja Zeker! Alle jurken die ik heb, staan in mijn portfolio bij de zwangerschaps shoot voorbeelden, dit zijn jurken die ik in de studio heb hangen. Het is handig als je me van te voren laat weten welke jurken jij tijdens je fotoshoot wil gebruiken, zodat ik deze alvast kan klaar hangen.

Natuurlijk hoef je niet perse gebruik van de jurken in de studio te maken. Gewoon een basic zwangerschapsshoot kan natuurlijk ook. Denk hierbij aan een grote witte blouse met een spijkerbroek die niet meer dicht kan of gewoon alleen in lingerie. Het is jou fotoshoot, dus jouw feestje! Je kan er ook altijd voor kiezen om een zwangerschapsshoot buiten te doen en niet in de studio. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Visagie en haar is bij mij niet inbegrepen, wel ken ik een paar hele goede make-up artiesten waar ik je altijd mee in contact kan brengen. Dit is natuurlijk helemaal geen vereiste, zelf make-up aan brengen kan natuurlijk ook!

Onderstaande foto’s zijn allemaal inbegrepen bij de client closet.

Boek hier gelijk jou zwangerschapsshoot!

Wil je meer informatie over de zwangerschaps fotoshoot of de prijzen ervan? Bekijk deze dan hier.

MEER
BLOGS