Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf
Cake smash fotoshoot

Datum

  Cake smash fotoshoot, niet alleen voor de kleintjes!

1 Jaar, 2 jaar 3, jaar of 30 jaar. Je leeftijd maakt geen bal uit, je verjaardag hoor je te vieren! En nee dat is dus zeker niet alleen voor 1 jarige! Ik had laatst nog een leukerd in de studio die 30 werd, maar ook vorige maand nog 1 die 2 jaar werd. Het is gewoon zó tof als je je verjaardag viert en elke keer terug kijkt! Dat is ook 1 van de leukste dingen als een cakesmash fotograaf.

Tijdens een cakesmash fotoshoot slaan we niet alleen een taart kapot, met een cakesmash slaan we alle slechte dingen van het jaar eruit en eten we de leukste dingen op! We horen het leven te vieren, dus je verjaardag helemaal! Nu kan je kleintje zelf niet kiezen wat ze willen, máár de eerste verjaardag is gelijk een goede reden om een nieuwe traditie het leven in te roepen!

Dit was dus een cakesmash fotoshoot voor een kindje dat 2 werd. Hij hield niet zo van taart, dus we hebben het gewoon helemaal aangepast naar hoe hij het lekker zou vinden en wat was het smullen! Ik heb verschillende thema’s bij mijn portfolio van cakesmash voorbeelden staan, maar als je graag iets wil wat er niet tussen staat, kan je me altijd een berichtje sturen! Samen kijken we naar wat jij graag wilt en of ik het later ook nog kan gebruiken en wat de kosten eventueel zijn.

Zoals Nataniella, ze wilde iets leuks voor haar 30ste met foto’s die bij bleven én dat hebben we gedaan! taart eten en rotzooi gemaakt! Dat zou je niet zeggen van die prinsessen hé, hahahha.

Cakesmash kleding

Ik krijg ook vaak de vraag of ik kleertjes heb speciaal voor de cakesmash fotoshoot, want vaak wordt een cakesmash outfit ook maar 1 keer gebruikt, dus als je daarin kan besparen zou dat natuurlijk super zijn! Voor jongens en meisjes in maatje 80 heb ik kleertjes en een cakesmash fotoshoot gebeurt het meeste voor éénjarige, dus ook daar heb ik een aantal leuke outfits voor!

Ik heb nog meer leuke jurkjes, voor de cakesmash fotoshoot en binnenkort ga ik deze er ook bij zetten! Dus houdt mijn pagina in de gaten om te weten hoe ze eruit zien. En uiteraard heb ik ook outfits voor een jongens cakesmash, bekijk deze leuke foto’s hieronder maar eens!

Boek hier gelijk je cake smash fotoshoot!

Ook als je nog vragen hebt, kan je deze hier stellen en ik neem z.s.m contact met jou op!

Wil je meer informatie over de cake smash fotoshoot en de prijzen, klik dan hier voor meer informatie.

MEER
BLOGS