Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf

Recensies

Ervaringen met Lizzy, fotograaf in Rotterdam eo

Familie fotoshoot in Rotterdam

"Top fotografe, geweldig met kinderen! Snel op ons gemak en met lekker veel humor! Daar rijden wij graag voor naar Bergschenhoek.!”
“Shoot By Lizzy" heeft aandacht voor de kinderen, weet ze te raken waardoor ze op de foto gezet worden zoals ze zijn. Ze verstuurd snel de foto's. Wij zijn er erg blij mee!”
Lennard van Prooijen - Kinder Fotoshoot
Trouwfotografie-rotterdam-trouwtaart.jpg
“Lizzy heeft bij onze bruiloft mooie, professionele foto's gemaakt. Denkt goed mee, spontaan, komt zelf met leuke ideëen. Heel prettig om haar op onze dag erbij gehad te hebben. Wij zijn zeer tevreden!.”
Chantal Boshoven - Trouwfotografie

Google Reviews:

Wat een lieve fotograve is Lizzy. En wat heeft ze een gave met kinderen. Bied alle afleiding waardoor mijn dochter tijdens de cakesmash shoot alle oog voor de camera had en volgens mij vergat dat ik er ook nog was. Vliegensvlug om alle mooie momenten die voorbij komen op de foto vast te leggen voor dat zo een kleintje geen zin meer heeft in de shoot. En dan het eindresultaat, onmogelijk om niet alle foto's te kiezen. Zoveel moois, en zo snel opgestuurd! Ik zou iedereen voor een shoot met kinderen doorsturen naar Lizzy! Enorm bedankt.

Fabienne

Mijn dochter van 1.5 was niet zo overtuigd toen wij binnenkwamen maar Lizzy maakte er een feestje van! Zonder schaamte gooide ze al haar energie vanachter de camera richting de kinderen en met resultaat! Wat een super fotograaf! Al snel kreeg ik de foto's toegestuurd waaruit ik onmogelijk een keuze kon maken. Na het plaatsen van de bestelling had ik de foto's binnen no time in mijn inbox. Zoek je een goede, enthousiaste fotograaf? Stop maar met zoeken; gevonden!

Mellissa

Op aanraden van mijn vriendin heb ik vorige week de newborn shoot gedaan bij Lizzy, ze zat eigenlijk vol maar wist toch tijd vrij te maken voor ons en dat alleen al vond ik super van haar😃.
Lizzy heeft met alle geduld de tijd genomen om de foto's te maken en dat blijkt ook uit het resultaat, want wat zijn ze mooi geworden!😍
Wat een lieve, leuke, spontane vrouw en een superleuke ervaring, absoluut een aanrader en wij komen zeker terug voor andere shoots!

Lesley

Super lieve en leuke vrouw! Stelt je erg op je gemak. Ze is waanzinnig leuk met kinderen en babys! Zeker een aanrader voor uitstekende kwaliteit foto's! Volgende shoot weer naar Lizzy

Nancy

Lizzy is een enthousiaste fotografe en het resultaat is geweldig. Wij zijn er ontzettend blij mee. Ook de communicatie gaat netjes en Lizzy reageert snel. Kortom gewoon doen.

Annemieke

Shoot By Lizzy heeft aandacht voor de kinderen, weet ze te raken waardoor ze op de foto gezet worden zoals ze zijn. Ze verstuurd snel de foto's. Wij zijn er erg blij mee!

Lennard

Wat is Lizzy een leuke fotograaf! Ze stelde ons enorm op ons gemak. Ze verstaat haar vak goed en had zichtbaar plezier in de shoot. Zodra de baby geboren is, zullen we weer gebruik van Lizzy maken als fotograaf 🙂

Dominique