Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf

Lizzy van geloven

Welkom bij de vrolijkste, gezelligste en meest creatieve fotograaf in Zuid-Holland.

Voor iedereen

Ik werk met iedereen! Groot en klein, slank of vol, jong en oud, rustig of druk, het maakt mij allemaal niet uit. Met mijn gezellige persoonlijkheid, weet ik met iedereen te connecten.

Een leuke ervaring

Bij mij is een fotoshoot veel meer dan alleen maar plaatjes schieten. Ik zorg voor een ontspannen ervaring met veel plezier en vrolijkheid, zo zie je op de foto's echt heel veel plezier terug.

Pure foto's

Als je foto's laat maken dan wil je geen gespannen gezichtjes, stijve houdingen en een gekke geforceerde lach. Ik zorg ervoor dat je (kind) echt en puur op de foto komt.

Fotograaf in Zuid-Holland

Dit ben ik

Ik sta bekend als kindvriendelijk, gezellig, sociaal en waar nodig is een beetje (te) gek! Met mijn bubbly persoonlijkheid weet ik zelfs de meest verlegen kids uit hun schulp te krijgen en met pretoogjes op de foto te zetten.

Ik weet in een korte tijd het vertrouwen op te bouwen en dat zie je terug op de foto’s en dat moet ook wel, want ik wil koste wat kost foto’s maken waarop je jouw kind echt herkent. Puur, natuurlijk, echt en vrolijk. 

Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, kinderen en gezinnen! Willen jullie een fotoshoot in de fotostudio in Capelle aan den ijssel of spreken we af op locatie?

Ervaringen met Lizzy, fotograaf in Zuid-Holland