Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf

Schoolfotograaf

schoolfotograaf in Rotterdam, Berschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Gouda en Zoetermeer. Als schoolfotograaf reis ik heel nederland door maar ben ik voornamelijk aan het werk in de provincie Zuid holland.

Kinderdagverblijf/basisschool

Naast mijn werk in de studio, ben ik ook een schoolfotograaf. Ik ben fotograaf voor kinderdagverblijven en basisscholen.
Ik heb altijd van alles bij me om de shoot zo gezellig mogelijk te maken! Denk aan mandjes, stoeltjes, kleedjes.

Bij kinderdagverblijven is het ook belangrijk om rekening te houden met de allerkleinste, deze kindjes kunnen immers nog niet zitten. Daar ben ik op voorbereid, voor alle leeftijden heb ik altijd de juiste spullen bij me. Ook slapen deze kindjes nog gedurende dag, het is daarom wel zo fijn als de foto’s worden gemaakt in de ochtend zodat ze er nog gezellig opstaan. Mocht er behoefte aan zijn kunnen we de schoolfoto’s ook verspreiden over meerdere dagen.

Hierdoor is iedere Shoot goed verzorgd en ben je verzekerd van prachtige en leuke foto’s.

Schoolfotograaf

Een school of kinderdagverblijf heeft geen kosten aan de schoolfotograaf.
Geheel vrijblijvend kom ik de foto’s van de kinderen maken. Natuurlijk kost het voor jullie wel tijd, een goede planning is handig om het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo is het altijd fijn als er een extra juf of assistent is die met de kindjes mee komt naar de schoolfotograaf, sommige kindjes vinden dit namelijk super spannend!

Binnen 1 a 2 weken ontvangen de scholen inlog kaartjes van de kinderen. Hiermee kunnen de ouders  dan inloggen om toegang tot een online galerij te krijgen, waarin zij zelf de foto’s krijgen te zien en kunnen bestellen als ze dat willen.

Het is heel uitgebreid wat je kan bestellen aan schoolfoto’s. De schoolfoto’s zijn niet meer een standaard setje wat je voorheen altijd kreeg, maar nu kies je zelf uit verschillende formaten waar je ook écht wat aan heb. En natuurlijk kan je nu ook kiezen voor digitale bestanden! Zodat je de foto’s altijd bij je hebt.

Tegenwoordig is alles digitaal dus ik snap heel goed als je schoolfoto’s digitaal wil hebben.

Bij schoolfotograaf voorbeelden kan je een gedeelte van mijn werk vinden. 

Download nu de schoolfotograaf gids voor alle informatie! Mocht je hierna nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

reviews van Lizzy, newbornfotograaf in Rotterdam en omstreken

Kdv Schoolfoto Gids

Bekijk hier de KDV Schoolgids vol inspiratie, prijzen, werkwijze en pakketten.
NEW

Basisschool Schoolfoto Gids

Bekijk hier de Basischool Schoolgids vol inspiratie, prijzen, werkwijze en pakketten.
NEW