Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf
Waar moet ik rekening mee houden bij een newborn fotoshoot
Blog-Newborn-fotoshoot.jpg

Datum

Een newborn fotoshoot

Er komen heel veel vragen in je op als je aan het kijken bent, naar een newborn shoot. Daarom is mijn blog super handig waar je op al je vragen een antwoord krijgt. Mocht je vraag na het lezen van mijn blog, nog niet beantwoord zijn, stuur mij dan gerust een mailtje, zodat ik deze alsnog voor je kan beantwoorden.

Wanneer is de beste tijd voor het boeken van een newborn fotoshoot

Het is een ongelofelijke spannende tijd, de geboorte van je kindje zit eraan te komen en je wil heel graag foto’s van je pasgeboren baby. De beste tijd voor een newborn shoot is in de eerste 2 weken, na de geboorte. Een pasgeboren baby kan je nog makkelijk poseren en in de foetus houding leggen. Dit is natuurlijk nodig als we de baby in een mandje / emmer willen fotgraferen.

Na de bevalling komt er een hoop op je af en soms leef je op die mooie roze wolk, maar altijd heb je eigenlijk te weinig uren in één dag. Daarom is het verstandig als je van te voren je newborn shoot boekt, zo hoef je alleen nog maar door te geven wanneer de kleine spruit geboren is, zodat we de newborn shoot kunnen inplannen. Als je in zwangerschap al een newborn fotoshoot boekt, ben je ook zeker van je plekje. Mocht je nou niet vooraf geboekt hebben en zou je toch graag bij mij in de studio langs willen komen voor een mooie shoot? Stuur me dan even een mailtje, zodat ik naar de mogelijkheden kan kijken.

Newborn fotoshoot en props

Zelf werk ik alleen met props zoals: mandjes, emmers, schalen enz. tijdens een newborn shoot. Je kan bij mij kiezen uit verschillende pakketten, waar allemaal verschillende settingen in zijn. 1 setting zoals in mijn pakket 1, is 1 decor. Dus 1 mandje, met achtergrond, bloemetjes en zulke dingen.

Bij mijn portfolio van de newborn shoot voorbeelden, staan al een heleboel settingen waar je uit kan kiezen. Is het niet jouw kleur? Dan mag je ook wisselen met de andere voorbeelden. Zo kan je dus het bedje onwijs tof vinden, maar de kleur die gebruikt is niet, maar wel die van waar de baby in een mandje ligt, geen probleem, dat wisselen we zo om! Ik vraag altijd naar wat je graag wilt en zal het dus helemaal naar jouw wens samen stellen.

Wat als mijn newborn onrustig is

Vele mama’s zijn bang dat hun baby onrustig zal zijn of niet mee wil werken. Ik kan je gelijk gerust stellen, er is altijd een oplossing. Als de baby super onrustig is bloot, dan kunnen we ervoor kiezen om je pasgeboren baby kleding aan te geven of te wikkelen in een mooie doek. Daar worden ze bijna altijd wel rustig van. De studio is ook lekker verwarmd en we hebben alle tijd. Het belangrijkste is dat jullie zelf ook rustig zijn, want als jullie onrustig zijn, dan voelt de baby dat natuurlijk ook!

Wat moet ik zelf meenemen bij een newborn shoot

Natuurlijk krijg ik als laatste ook altijd de vraag, wat moeten wij meenemen naar onze newborn fotoshoot? Logische vraag, maar in principe hoef je alleen maar mee te nemen, wat je altijd al meeneemt als je buiten de deur gaat. Luiers, extra voeding, doekjes zulke dingen. De rest heb ik hier allemaal in de studio. 

Boek hier de Newborn Fotoshoot! Of stuur gelijk een mail naar info@shootbylizzy.nl

Wil je wat meer informatie over de newborn fotoshoot en de prijzen? Bekijk deze dan hier.

MEER
BLOGS