Fotograaf Rotterdam en omstreken - Familiefotograaf
Actie weekend

Datum

Familie fotoshoot win actie!

Voor Valentijnsdag had ik een super tof idee in mijn hoofd! Als ik een idee heb, dan ga ik er helemaal voor. Van alles bestellen, uitwerken en uiteindelijk komt alles samen tot één geheel. Helaas kwam de fotoshoot idee niet uit zoals ik in mijn hoofd had. Ik had een heel weekend vrij gelaten om te gaan shooten voor Valentijn. O, no ennu? Ik zou Lizzy niet zijn als ik gewoon niet weer met een nieuw idee zou komen wat voor iedereen heel aantrekkelijk is.

Familie fotoshoot

Ik zou 6 gezinnen kiezen die allemaal een gratis fotoshoot kregen. De digitale bestanden waren niet inbegrepen, hierdoor kon iedereen zelf zijn eigen prijs bepalen voor de fotoshoot én dat hoor je niet vaak! Een fotoshoot voor het bedrag dat jij in je hoofd hebt!

Hoe kon je meedoen met de actie fotoshoot?

Ik heb een oproepje geplaatst op facebook en ik kreeg maar liefst méér als 500 reacties van mensen die bij mij een gezinsfotoshoot wilden komen doen of met de kinderen op de foto wilde! Het was nogal een grote uitzoek klus, want ik moet natuurlijk kiezen, DRAMA! Het liefst zou ik het voor iedereen doen, maar dat kon natuurlijk niet. Maar goed, uiteindelijk is het mij gelukt om 6 gezinnen te kiezen! Ik neem je even mee…

Familie fotoshoot gezin 1

Op zaterdag begon de dag met deze 3 knapperds. Mama is een alleen staande moeder en een fotoshoot boeken, is dan niet vanzelfsprekend. Deze actie was perfect voor haar! Ze waren net verhuisd en ik vond het onwijs leuk dat ik voor de nieuwe kunstwerken aan de muur mocht zorgen!

Familie fotoshoot gezin 2

Later die dag kwam Dafne met haar gezin. Hun hebben een hectisch huishouden die bestaat uit een samengesteld gezin met 4 kids, waarvan 2 jongens en 2 meiden. Natuurlijk is het gewoon 1 gezin, dus het is dan altijd lastig om alle agenda’s samen te krijgen voor een toffe fotoshoot met het hele gezin. Maar het was eindelijk gelukt! Zij waren één van de gelukkige winnaars, dus je kan je voorstellen hoe blij ze waren!

Meerdere shoots

En als laatste waren op de zaterdag leuke mensen gekomen die de foto’s liever niet online willen hebben, wat ook natuurlijk helemaal oke is! Dus ik wil jullie graag ook meenemen naar een shoot van zondag, welke ook zo leuk was! Levi en Zoë zijn een tweeling, OOK met een alleenstaande mama, je zou nu bijna denken dat ik een voorkeur had, maar dat was niet het geval, hahaha.

Wil jij ook een prachtige fotoshoot winnen?

Zo leuk om al die gelukkige gezichtjes in de studio te zien! Ik wordt hier heel blij van!

Volg mij op social media om altijd op de hoogte te blijven van deze acties, deze worden namelijk alleen daar gedeeld! Mocht je een afspraak willen maken voor een fotoshoot, dan kan dat natuurlijk ook! Dit zijn familie fotoshoots, maar je kan er ook voor kiezen om de kids alleen op de foto te laten gaan, cakemash te doen of een mooie foto van je newborn! Kijk bij mijn portfolio voor meer van mijn werk en mij hoor je weer in een volgende blog!

Liefs!

MEER
BLOGS